16 de noviembre de 2010

"CONCENTRACIÓ EN SOLIDARITAT AMB EL POBLE SAHARAUI I CONTRA DE LA REPRESSIÓ DEL GOVERN DE MARROC"


Dimecres 17 a les 20:00h (Plaça d'Espanya d'Alcoi)

L'Associació DAJLA. Solidarios con el pueblo saharaui, davant els terribles esdeveniments que estant succeint a la ciutat de l'Al-Aaiun (Sahara Occidental) amb el poble saharaui, convoquen a la ciutadania, institucions, sindicats, organismes no governamentals, associacions i entitats tarragonines, a participar en la concentració que tindrà lloc el dimecres dia 17, a la plaça d'Espanya d'Alcoi, a partir de les 20:00h.

PER LA DEFENSA DELS DDHH AL SÀHARA OCCIDENTAL CONDEMNA I DENÚNCIA LA VIOLÈNCIA MARROQUINA I INSTA A LA CIUTADANIA A DONAR SUPORT AL POBLE SAHRAUÍ.
Per la Defensa dels DDHH al Sàhara Occidental cal expressar la més enèrgica condemna als fets succeïts a El Aaiún al mateix temps manifestar la més profunda indignació per aquesta onada de violència provocada per la intervenció brutal de les forces d'ocupació sobre la població civil sahrauí.

El Marroc vulnera sistemàticament els DDHH dels sahrauís, que son assetjats i sotmesos a la repressió més ferotge per part de les forces militars marroquines.

Fem una crida a la ciutadania de l'Alcoià i el Comtat perquè faça pressió sobre els nostre Govern per tal que s'implique activament en la cerca d'una solució que garantisca el dret legítim del Poble Sahrauí a l'Autodeterminació.

Instem a la Comunitat Internacional per tal que intervingua i pose tots els mitjans al seu abast per a garantir la seguretat i la integritat de la població sahrauí i per evitar el GENOCIDI que el Majzem porta a terme.

Exigim al Ministeri d'Afers Exteriors espanyol que garantisca i pose els mitjans per a salvaguardar la seguretat dels activistes espanyols Isabel Terraza y Antonio Velázquez que en aquests moments corren un greu perill a mercè de les forces d'ocupació marroquines que actuen en la més absoluta impunitat.

Convoca:

Associació DAJLA. Solidaritat amb el poble saharaui

No hay comentarios:

Publicar un comentario